Заседания на Общински съвет

Мерки за провеждането на заседание на ОбС-Руен

При засилени мерки за превенция, без граждани, кметове на населени места, кметски наместници и медии, ще се проведат заседанията на постоянните комисии и заседанията на Общински съвет-Руен.
Предвид обявеното, с Решение на Министерски съвет, извънредна епидемична обстановка на територията на цялата страна и препоръките на Националния оперативен щаб и Общинския кризисен щаб за превенция и строги противоепидемични мерки за неразпространение на короновирусната инфекция /COVID-19/,

Общински съвет-Руен преустановява провеждането на открити заседания за граждани, кметове на населени места, кметски наместници и медии, до второ нареждане.

Освен общинските съветници, на заседанията ще бъдат допуснати представители на Общинска администрация Руен, които имат пряко отношение към обсъжданите теми в дневния ред.
При провеждане на заседанията, стриктно ще бъдат спазени предписанията на здравните органи за спазване на лична дистанция, ползване на защитни средства, дезинфекция и възможност за проветряване на помещенията.

Коментарите са затворени.